За контакти

Прима 08 ЕООД


  • Адрес: град Пловдив, ул. Нестор Абаджиев 23
  • E-mail: info@prima08.com
  • Телефон: +359 32 24 20 40
  • Факс: +359 887 34 35 34
  • Мобилен: +359 888 888 622